‏cis چیست؟

‏cis چیست؟

اکنون در این مقاله می خواهیم به بررسی این موضوع بپردازیم که اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، یا همان cis چیست؟  بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً در ادامه این مبحث با ما همراه باشید.

مقدمه

مقدمه
مقدمه

لازم به ذکر است بدانید که قبل از هر اقدامی و سفر به کشورهایی که جزء اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود می باشند، داشتن اطلاعات کافی در این زمینه بسیار حائز اهمیت خواهد بود. چرا که هر کشوری دارای قوانین خاص خود بوده و برای مهاجرت به هر یک از این کشورها باید از شرایط و مدارک لازم به منظور مهاجرت اطلاعات داشته باشید.

در همین زمینه، ما در این مقاله به بررسی این مسئله می پردازیم که cis چیست، تا متقاضیانی که قصد مهاجرت به هر یک از این کشورها را دارند، بتوانند با آگاهی بیشتری در این زمینه قدم بردارند.

البته توصیه ما به شما عزیزان، مشاوره با کارشناسان متخصص در این زمینه می باشد، چرا که با کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید شانس بیشتری در مهاجرت داشته باشید و در نتیجه یک اقدامی آگاهانه در این مسیر خواهید داشت.

در واقع می‌توان به این نکته اشاره کرد که در سال ۱۹۹۱ اتحادیه کشورهای مستقل همسود یا مشترک المنافع یا همان cis توسط کشورهای اوکراین و روسیه و بلاروس بنیانگذاری شد، که در واقع می توان به این نکته اشاره کرد که پایتخت بلاروس شهر مینسک، مرکز اصلی آن بوده و نشست هایی در رابطه با این کشورهای مستقل در سن پترزبورگ در کاخ تاوری صورت می گیرد.

در ادامه نوشتار، بیشتر به این مسئله خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً همراه ما بمانید.

فهرست مطالب:

  1. آیا می دانید cis چیست؟
  2. آیا می دانید اعضای cis یا اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، کدام کشورها می باشند؟
  3. آیا می دانید اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا مشترک المنافع یا cis چیست؟
  4. سخن پایانی

آیا می دانید cis چیست؟

آیا می دانید cis چیست؟
آیا می دانید cis چیست؟

ممکن است برای شما این سوال ایجاد گردد که cis چیست؟

لازم به ذکر است بدانید که cis یا همان اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، توسط کشورهای اوکراین، روسیه، بلاروس و ۸ کشور دیگر در سال ۱۹۹۱ بنیانگذاری شد.

که شامل کشورهای تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، جمهوری آذربایجان، جمهوری خاورمیانه، ارمنستان، گرجستان و مولداوی می باشد. اما بعد از سال ۱۹۹۳ که کشور گرجستان به این اتحادیه اضافه گردید، کشورهای دیگری اضافه شدند.

اما برخی دیگر از کشورها نیز مایل به عضویت در این اتحادیه نبودند که این کشورها شامل لیتوانی، استونی و لتونی بود.

در واقع می‌توان به این نکته اشاره کرد که هدف از تشکیل این اتحادیه، احیای امنیت کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و فضاهای اقتصادی آن ها بود که این اتحادیه از سال ۱۹۹۱ به طور رسمی اقدامات خود را آغاز نمود که این فعالیت ها در بلاروس شهر مینسک انجام می گیرد که مرکز اداری این اتحادیه به شمار می آید.

آیا می دانید اعضای cis یا اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، کدام کشورها می باشند؟

آیا می دانید اعضای cis یا اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، کدام کشورها می باشند؟
آیا می دانید اعضای cis یا اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود، کدام کشورها می باشند؟

در قسمت قبل، به بررسی این سوال پرداختیم که cis چیست؟ اما در واقع می‌توان به این نکته اشاره کرد که اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود در ساله ای گذشته بی مفهوم بوده و فعالیت های خوبی را انجام نداده اند.

ما در این بخش از مبحث می‌خواهیم کشورهایی که عضو اتحادیه کشورهای مستقل همسود یا cis می باشند را مورد بررسی قرار دهیم.

از جمله کشورهایی که در حال حاضر عضو اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود می باشد، عبارتند از: بلاروس، ارمنستان، مولداوی، جمهوری آذربایجان، روسیه، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان، قزاقستان.

در واقع می ‌توان به این نکته اشاره کرد که ترکمنستان نیز عضو همکار این اتحادیه بوده و ناظران اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود نیز مغولستان و افغانستان می باشند. همچنین لازم به ذکر است بدانید که در حال حاضر کشورهای گرجستان و اوکراین نیز از اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود نیز خارج شده اند.

در ادامه به بررسی تحولات این اتحادیه خواهیم پرداخت. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفاً در ادامه این بحث همراه ما باشید.

پیشنهاد می کنیم مقاله تبدیل ویزای مولتی کانادا به ویزای کار را بخوانید.

آیا می دانید اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا مشترک المنافع یا cis چیست؟

آیا می دانید اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا مشترک المنافع یا cis چیست؟
آیا می دانید اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا مشترک المنافع یا cis چیست؟

اتحادیه کشورهای مستقل یا مشترک المنافع یا همان cis دارای تحولاتی در ساله ای گذشته بوده است که در ادامه به بررسی این مسئله خواهیم پرداخت. اما برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با متخصصان و کارشناسان در این زمینه مشاوره های لازم را انجام دهید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۲

ژوئن سال ۱۹۹۲ در شهر اوکراین، ازبکستان، ارمنستان، قزاقستان و روسیه، توافقنامه ای را در رابطه با موضوعات کنترل صادرات مواد اولیه فناوری ها و خدماتی، تجهیزات برای تولید سلاح‌های هسته‌ای و موشک ها که در کشورهای cis مستقر و مورد استفاده می باشند، امضا کردند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۳

در سپتامبر سال ۱۹۹۳ در بین اعضای اتحادیه cis پیمانی در رابطه با موضوعات اقتصادی و تعامل اقتصادی به امضا رسید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۴

در آوریل سال ۱۹۹۴ یک پیمانی در رابطه با منطقه آزاد تجارت برای اتحادیه کشورهای cis به مدت ۵ سال به تصویب رسید.

پیشنهاد می کنیم مقاله فرم درخواست ویزای مولتی کانادا را بخوانید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۵

در سال ۱۹۹۵ در ماه مه توافقنامه ای در بین اعضای اتحادیه ایجاد شد که در آن یک توافقنامه در رابطه با مسائل مربوط به قاچاق مواد مخدر، قاچاق هسته‌ای، تشکل های مسلح غیر قانونی و تروریسم به امضا رسید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۶

در ماه مارس سال ۱۹۹۶ در بین کشورهای قزاقستان، تاجیکستان، بلاروس، روسیه و قرقیزستان، یک پیمان در رابطه با موضوعات گمرکی به وجود آمد.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۷

در ماه مارس سال ۱۹۹۷ اعضای کشورهای اتحادیه cis به برگزاری جلساتی اقدام کردند که در آن، موضوعاتی که مربوط به صلح در منطقه درگیری آبخازیا و جورجیا بود را مورد بررسی قرار دادند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۸

در آوریل سال ۱۹۹۸ جلسه‌ای در بین اعضای شورای اتحادیه cis تشکیل شد که برنامه ای در رابطه با افزایش همکاری نظامی در بین کشورهای این اتحادیه به تصویب رسید.

پیشنهاد می کنیم مقاله خرید استارت آپ کانادا را بخوانید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۱۹۹۹

در آوریل سال ۱۹۹۹ پیمانی برای امنیت برای سال های آینده به تمدید رسید. اما کشور ازبکستان قبل از شروع تمدید، کناره گیری کرد.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۰

در ماه ژانویه سال ۲۰۰۰ رئیس جمهوری روسیه به عنوان رئیس این اتحادیه برگزیده شد و برنامه ای را برای مقابله با تروریست بین المللی به تصویب رساندند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۲

در ژوئن سال ۲۰۰۲ اعضای اتحادیه کشورهای مستقل یا cis در رابطه با ایجاد برنامه ای در مورد بانک اطلاعاتی پدافند هوایی کشورهای اتحادیه cis به تصویب رساندند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۳

در سال ۲۰۰۳ در ماه آوریل جلسه‌ای در تاجیکستان برگزار شد که در آن برنامه ای در رابطه با مبارزه علیه تروریست بین المللی و افراط گرایی ارائه شد و برای تصمیم گیری در این رابطه، جلسه ای تشکیل شد.

پیشنهاد می کنیم مقاله رشته های تحصیلی در آمریکا را بخوانید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۴

در ماه مارس سال ۲۰۰۴ کشور بلاروس پیشنهادی را در رابطه با مبارزه علیه تروریست برای اولویت اصلی این اتحادیه معرفی کرد و همچنین اعضای این اتحادیه در مورد افزایش سلاح‌های هسته‌ای، به گفت و گو با هم پرداختند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۵

در ژوئن سال ۲۰۰۵   جلسه‌ای در بین اتحادیه کشورهای مستقل ایجاد گردید که در آن جلسه، هیچ گونه قطعنامه‌ای در مورد منع افزایش سلاح های هسته ای به تصویب نرسید.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۶

لازم به ذکر است بدانید که در ماه می ۲۰۰۶ دو عضو اتحادیه کشورهای مستقل cis با نام های جورجیا و اوکراین مذاکراتی را در راستای جدا شدن از این اتحادیه شروع نمودند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۷

در ۲۵ ژوئن ۲۰۰۷ اعضای اتحادیه کشورهای مستقل مانند تاجیکستان، بلاروس، قرقیزستان، ارمنستان، روسیه، قزاقستان به امضای یک توافقنامه در رابطه با انرژی و دسترسی به منابع انرژی و گسترش تجارت برق در cis پرداختند.

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۹

اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۹
اقدامات اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود یا cis در سال ۲۰۰۹

در نوامبر ۲۰۰۹ سه عضو از اتحادیه کشورهای همسود یا cis که شامل کشورهای بلاروس، روسیه و قزاقستان بودند. به تشکیل اتحادیه گمرکی توافق کردند و نتیجه آن این بود که بتوانند درهای مناطق اقتصادی را بگشایند. اما کشور اوکراین از عضو شدن در این اتحادیه گمرکی پرهیز نمود.چرا که سعی داشت سیاست های خود را مطابق با اصول wto اجرا کند.

سخن پایانی

ما در این مقاله به بررسی این موضوع که cis چیست و اتحادیه کشورهای مستقل یا همسود دارای چه اقداماتی می باشند، پرداختیم. دانستیم که کدام کشورها در این اتحادیه عضو می باشند.

در واقع از موضوعات این مقاله می‌توان به این نتیجه رسید که هدف اصلی از تشکیل این اتحادیه کشورهای همسود و مشترک‌ المنافع این بود که یک برابری در بین همه اعضا ایجاد شود. همه این کشورها از خدمات توسعه، توافق بین قومی، تقویت دوستی، اعتماد، توافق متقابل و همکاری در بین کشورها بهره‌ مند گردند.

البته لازم به ذکر است بدانید که در بین کشورهای این اتحادیه، تعاملی توسط نهادهایی برگزار می‌شود.

که شامل شورای سران کشورها، وزیران دفاع مجمع بین پارلمان، شورای روسای دولت، فرماندهان نیروهای مرزی، شورای وزیران خارجه، کمیته بین المللی اقتصادی و کمیته اجرایی می باشد.

اما لازم به ذکر است بدانید که قبل از مهاجرت به هر یک از این کشورهای عضو اتحادیه کشورهای همسود یا cis بهتر است که اطلاعات کاملی را در رابطه با این کشورها کسب نمایید.

البته ما در این مقاله به بررسی اجمالی این موضوع پرداختیم. اما مشاوره با کارشناسان ارشد در این زمینه بسیار حائز اهمیت و کمک کننده خواهد بود. امیدواریم که مطالب این مقاله برای عزیزانی که به دنبال مهاجرت به هر یک از کشورهای عضو این اتحادیه می باشند، مفید واقع شده باشد.

در پایان توصیه می کنیم، رشته های تحصیلی در آمریکا  و مزایای پاسپورت دومینیکا را مطالعه نمایید.


منتشر شده

در

,

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *